Compan

Cuptorul de aur

Atelierul 3, sectia de panificatie Compan SA, cunoscuta de ieseni sub denumirea de „Cuptorul de Aur” din zona Podu Ros, este una din cele mai vechi sectii de producere a painii din oras.

Inca din anul 1963, aici se realizau produse de panificatie de cea mai inalta calitate, conform retetelor traditionale care se respecta si astazi. Toate produsele sunt realizate  prin metoda indirecta pe baza de maia, metoda de framantare ce confera produselor o aroma deosebita, un gust exceptional si un grad ridicat de digestibilitate.

Painea obtinuta este o paine proaspata, rumenita, cu gust traditional romanesc, cu coaja crocanta si miez pufos. Pentru ca punem siguranta produselor pe primul loc, sectia de panificatie a implementat sistemul de management al calitati ISO 9001 si sistemul de siguranta a alimentelor ISO 22000.

Cu trecerea timpului, sectia de panificatie a tinut pasul cu cererea de pe piata si si-a diversificat gama de produse coapte pe vatra, realizate din materii prime de cea mai buna calitate de catre brutari priceputi: franzele, colaci, baghete, chifle etc.

×