Suna acum pentru comenzi!

+4 0785 281 850

+4 0785 281 859

Calitate, siguranta si prospetime

Dintre cele 175 de brutarii mai mici sau mai mari, care existau, la un moment dat, in orasul Iasi, Compan SA si-a consolidat pozitia pe piata locala printr-o idee simpla: un sistem ce integreaza macinarea la moara cu productia de panificatie si cu vanzarea prin magazine proprii.

Pentru ca produsele Compan sa fie usor de recunoscut de catre consumatori, am pastrat acelasi design la toate produsele ambalate.
 

Atelierul de panificatie si patiserie
In apropiere de zona centrala a Iasului, pe strada Arcu, gasiti patiseria Compan SA, de unde puteti achizitiona produse calde, proaspete si sanatoase, ideale pentru micul dejun sau pentru gustarea de peste zi: cornuri, saleuri, pateuri, macedonii, colaci si produse traditionale, pasca si cozonac pentru sarbatorile religioase. Aici puteti gasi si produse de post iar, pe baza de comanda, puteti sa va (...)
Moara 1 Mai
Moara proprie Moara, situata in cartierul Pacurari, pe strada Moara de Foc numarul 2, cunoscuta de ieseni sub numele de „Moara 1 Mai”, este una dintre cele mai vechi mori din tara si a cunoscut un proces extins de modernizare, avand o capacitate de macinis de 150 de tone pe zi. Faina obtinuta are trei destinatii: ca materie prima pentru sectorul de panificatie propriu al societatii, (...)
Cuptorul de Aur
Atelierul 3, sectia de panificatie Compan SA, cunoscuta de ieseni sub denumirea de „Cuptorul de Aur” din zona Podu Ros, este una din cele mai vechi sectii de producere a painii din oras. Inca din anul 1963, aici se realizau produse de panificatie de cea mai inalta calitate, conform retetelor traditionale care se respecta si astazi. Toate produsele sunt realizate 100% natural prin metoda (...)