Suna acum pentru comenzi!

+4 0785 281 850

+4 0785 281 859

Despre noi

Misiunea noastra este satisfacerea nevoii clientilor de a achizitiona produse sigure din punct de vedere alimentar, fabricate prin metode traditionale si cu un excelent raport pret - calitate.

Valorile noastre sunt respectul fata de client, calitatea produselor si continuitatea in procesul de dezvoltare.

Am obtinut certificarile necesare derularii activitatii, si beneficiem, impreuna cu dumneavoastra, de avantajele unui sistem in care toate actiunile sunt permanent monitorizate. Societatea noastra este certificata de CERTROM pentru implementarea si mentinerea Sistemului de Management al Calitatii si Manegement al Sigurantei Alimentare (HACCP) conform SR EN ISO 9001: 2008, respectiv SR EN ISO 22000: 2005.

Cu alte cuvinte, aici gasiti produse fabricate din materii prime de calitate, de catre personal inalt calificat, in conditii de siguranta alimentara maxima. Doar astfel produsele noastre pot fi pe masa dumneavoastra, zi de zi, prin cele 9 magazine proprii si prin alte zeci de colaborari cu  magazine care se aprovizioneaza de la noi.

Suntem recunoscatori in fiecare zi pentru rolul nostru in familiile consumatorilor care ne aleg. Cu cei 140 de angajati, Compan SA este un partener de incredere si pentru cele 140 de familii din care acestia fac parte. Totodata, Compan SA se bucura de increderea investita in noi de catre actionarii nostri. Toate aceste dovezi de sustinere si implicare care ne-au fost aratate ne confirma faptul ca am procedat corect respectandu-va atentia pentru calitate.

De ce sa ne alegeti?

Spre deosebire de alte companii, la noi totul este autentic si local: ne aprovizionam cu grau de la producatorii agricoli, il macinam in cadrul atelierului nostru de morarit si obtinem faina de diverse sortimente. Transportam faina la atelierele de panificatie cu autovehiculele societatii iar acolo realizam produse de panificatie pe care le distibuim in magazinele proprii si in alte magazine. Retetele de fabricatie sunt cele originale, pastrate intacte de-a lungul anilor si respecta traditia culinara romaneasca.

Produsele sunt naturale 100% si apreciate de consumatorii de toate varstele.

Avem incredere in consumatorii nostri, cei care stiu intotdeauna ce gust trebuie sa aiba o paine buna. Odata incercate, va veti da seama ce diferentiaza produsele noastre de celelalte si de ce atat de multi clienti revin in magazinele noastre si cer anume painea produsa de Compan.

Astfel se justifica si sloganul nostru: Compan, paine buna an de an!